ABBYY FineReader&nbsp;14 <span>for&nbsp;Windows</span> ABBYY FineReader 14 for Windows

Uw documenten in actie

Bewerken, converteren en vergelijken van PDF's en scans met de alles-in-één softwareprogramma.

Maak makkelijk planningen voor OCR-conversie van verzamelde documenten en het monitoren van ‘gevolgde’ mappen met de functie Hot Folder om documentroutines op de werkplek te automatiseren. De documenten worden geconverteerd naar bewerkbare formaten en doorzoekbare PDF- of PDF/A-bestanden, gereed voor digitaal archiveren.


GEAUTOMATISEERDE CONVERSIE MET HOT FOLDER


Automatische conversie van verzamelde documenten

Creëer in een paar makkelijke stappen taken in de Hot Folder voor automatische conversie van documenten – en bespaar tijd voor andere werkzaamheden. FineReader 14 kan automatisch verzamelde scans en afbeeldingen converteren naar doorzoekbare PDF- en bewerkbare formaten, waaronder Microsoft® Word, Excel®, OpenOffice® Writer, of andere tekstformaten. Hot Folder zal bijvoorbeeld naar alle PDF's (bijv. gescande PDF's) zoeken in een opgegeven map (inclusief submappen) en ze converteren in doorzoekbare PDF/A-documenten, geschikt voor langdurige digitale archivering. Als een Hot Folder-taak eenmaal is gemaakt, kan hij voor soortgelijke pakketten documenten worden gebruikt.

Een 'gevolgde' map maken

Maak een 'gevolgde' map op een lokale of netwerkschijf, ftp-server of mailbox en alle daarin geplaatste bestanden zullen automatisch met de vooraf gedefinieerde instellingen worden geconverteerd. De Hot Folder-functie zal de processen automatisch in gang zetten volgens de door u opgegeven intervallen (elke minuut, dag, etc.). Als u een 'gevolgde' map gebruikt, kunt u OCR-conversie van een pakket papieren documenten sterk vereenvoudigen als u ze op een multifunctionele netwerkprinter (MFP) scant.

Conversie plannen

Beheer documentconversie efficiënter: stel Hot Folder in om documenten op een bepaalde tijd te verwerken – bijvoorbeeld na werktijd. Met deze flexibele functie kunt u terugkerende taken herhaaldelijk inplannen – op maand-, week- dagelijkse of zelfs uurbasis.

Bijlagen in uw mailbox bewaken

Stel Hot Folder in om automatisch de per e-mail ontvangen bijlagen te verwerken  – bijvoorbeeld die door MFP's werden verzonden. U kunt bijvoorbeeld alle binnenkomende gescande papieren documenten automatisch converteren naar doorzoekbare PDF's of bewerkbare Microsoft Word-documenten.

Geavanceerde OCR-instellingen

FineReaders Hot Folder biedt meerdere instellingen voor OCR-conversie waarmee u buitengewoon goede resultaten kunt behalen en het proces zo efficiënt mogelijk kunt opzetten. U kunt OCR-talen, conversiesnelheid, beeldvoorbewerking en opslagopties instellen. U kunt bijvoorbeeld een Hot Folder taak instellen om alle ingevoerde documenten automatisch te herkennen en de resultaten als 'OCR Project' voor later proeflezen bewaren met FineReaders OCR Editor – die over ingebouwde functies voor controle en tekstcorrectie beschikt.


EEN-KLIK-CONVERSIE VAN ALGEMENE TAKEN


Uw dagelijkse routines stroomlijnen

Met geautomatiseerde taken kunt u het scannen van documenten en conversieprocessen stroomlijnen. Maak uw eigen geautomatiseerde taken voor vaak terugkerende documentgerelateerde taken – bijvoorbeeld conversie van documenten naar doorzoekbare PDF's met verbeterde beeldkwaliteit. U kunt de bron van een documentafbeelding instellen, herkenning van talen, outputformaten en opslagmappen, en de taken uitvoeren als dat nodig is. U kunt ze via uw lokaal netwerk delen met collega's die ook FineReader gebruiken.

See other features: