ABBYY FineReader&nbsp;14 <span>for&nbsp;Windows</span> ABBYY FineReader 14 for Windows

Uw documenten in actie

Bewerken, converteren en vergelijken van PDF's en scans met de alles-in-één softwareprogramma.

De functie ‘Documenten vergelijken’ in FineReader vindt de verschillen in tekst tussen twee documentversies – waarmee het tijdrovende en arbeidsintensieve vergelijken per regel vervalt. Het vindt snel wijzigingen tussen twee documentversies in verschillende bestandsformaten  – bijv. een PDF of een gescand papieren document en zijn originele versie in Microsoft® Word.


DOCUMENTEN VERGELIJKEN


Vergelijking die tijd en moeite bespaart

Vergeet het tijdrovende vergelijken van het per regel van tekst in papieren documenten of scans. Met FineReader ziet u binnen een paar seconden de verschillen in tekst tussen twee versies van hetzelfde document. Dit gebeurt zo intuïtief dat u het direct effectief kunt gebruiken – u hoeft alleen maar aan te wijzen, te klikken en te vergelijken.

Effectief voor een groot aantal verschillende bestandsformaten

Vergelijk tekst uit twee versies van een document voor verschillende bestandformaten - Microsoft Office-bestanden, 'digitaal gecreëerde' PDF's, gescande PDF's, scans van papieren en beeldbestanden. U kunt bijvoorbeeld heel makkelijk de laatste versie van een contract in Word vergelijken met de gescande kopie die uw partner ondertekend heeft teruggestuurd. U kunt ook twee documenten van hetzelfde type vergelijken – bijvoorbeeld als u twee PDF's wilt vergelijken.

35 ondersteunde talen

FineReader ondersteunt tekstvergelijking in 35 talen, waaronder documenten die in meerdere talen geschreven zijn. De software kan ook automatisch de taal van een document bepalen.


VERSCHILLEN OPSPOREN


Geen wijziging blijft onopgemerkt

Met intuïtieve navigatie en notificaties van gevonden wijzigingen kunnen wijzigingen makkelijk worden gevonden en vervalt de noodzaak tot vergelijking per regel.

Wijzigingen worden in beide vergeleken documenten aangegeven en tijdens het scrollen naast elkaar getoond, zodat ze bij het bewerken makkelijk worden opgemerkt.

Focus op veranderingen die er toe doen

FineReader laat wijzigingen en verschillen in indeling (lay-out, formattering, spaties, etc.) weg, als ze niet van belang zijn voor de betekenis van een document. Alleen de wijzigingen in de tekst worden getoond, waarmee het risico op het missen van belangrijke verschillen bij het redigeren wordt verkleind.


RESULTATEN BEWAREN EN DELEN


Rapporten bewaren als PDF of Word

Resultaten van de vergelijking kunnen als PDF worden bewaard, met als opmerkingen gemarkeerde wijzigingen, of als Word-document dat een rapport met 'verschillen' weergeeft. Onbelangrijke wijzigingen kunnen worden genegeerd en voor het opstellen uit een rapport worden verwijderd.

Veranderingen voor discussie citeren

Als u twee documenten vergelijkt, kunt u simpelweg tekst of een gevonden wijziging direct uit FineReaders ‘Documenten vergelijken’ kopiëren en die overal waar u dat wilt plakken (bijv. e-mail, discussie in berichtentoepassing etc.) voor een nog effectievere samenwerking.

Zie andere functies: