ABBYY FineReader&nbsp;14 <span>for&nbsp;Windows</span> ABBYY FineReader 14 for Windows

Uw documenten in actie

Bewerken, converteren en vergelijken van PDF's en scans met de alles-in-één softwareprogramma.

PDF's zijn in de praktijk de standaard voor het delen van informatie geworden. Met FineReader zijn PDF-documenten, gescand of digitaal gemaakt, toegankelijk voor direct gebruik. U kunt elk type PDF bewerken, doorzoeken en becommentariëren – gescand of digitaal gemaakt.


BEWERKEN EN WIJZIGEN


1_Edit text, change images

Bewerk tekst, wijzig afbeeldingen

Met FineReader zijn gescande PDF's net zo te bewerken als digitaal gemaakte PDF's. U hoeft alleen een PDF te openen en met bewerken te beginnen, ongeacht zijn oorsprong: corrigeer typefouten en wijzig gegevens of afbeeldingen direct in een PDF. Wilt u inhoud verwijderen? Met FineReaders krachtige gumfunctie kunt u elk gewenst gebied binnen een PDF wissen.

2_Manage metadata

Metadata beheren

Voeg documenteigenschappen (metadata) toe, of wijzig en verwijder ze om uw documenten beter te organiseren en ze in de toekomst makkelijker te kunnen vinden.

3_Organize pages

Pagina's organiseren

Voeg pagina's toe, verwijder ze of verander de volgorde, bewerk verschillende geselecteerde pagina's tegelijk (zoals pagina's roteren), met één enkele klik.

4_Fill forms

Formulieren invullen

Vul interactieve PDF-formulieren en vragenlijsten in om ze te verzenden, af te drukken en op te slaan. FineReader markeert de in te vullen velden en kan het ingevoerde gegevensformaat valideren.


EXTRAHEREN EN CITEREN


Extractie van tekst en tabellen

U kunt teksten en tabellen snel extraheren door het te extraheren gebied binnen een PDF te selecteren. FineReader maakt alle PDF-documenten automatisch direct nadat ze zijn geopend toegankelijk voor kopiëren en plakken van inhoud, zelfs als ze met een scanner werden gemaakt.

Tekstindeling behouden

Kopieer tekst en tabellen vanuit PDF's naar elke toepassing zonder de oorspronkelijke indeling te verliezen. Met zijn zeer accurate OCR-technologie zorgt FineReader dat de lettertypes en lay-out behouden blijven, zelfs als u met oude scans of scans van mindere kwaliteit werkt. 

Tabellen extraheren met maximale precisie

Stel voordat u ze extraheert (indien nodig) handmatig tabelscheidingen in om ervoor te zorgen dat ze volledig overeenkomen met de bestaande tabel. U kunt tabelscheidingen verplaatsen, toevoegen en verwijderen en cellen samenvoegen en splitsen.


LEZEN EN DOORZOEKEN


Helemaal doorzoekbaar!

Elke PDF, zelfs van een scan, wordt doorzoekbaar zodra hij in FineReader is geopend – waarmee het een ideale PDF-viewer wordt. Gebruikers kunnen snelle zoekacties doorvoeren binnen tekst, opmerkingen of metadata – waarbij de resultaten automatisch worden gemarkeerd.

Bladwijzers en navigeren

Maak en bewerk bladwijzers om snel belangrijke delen van een document te kunnen terugvinden. U kunt bladwijzers aan een pagina, specifieke plaats of zin in een PDF-toevoegen – met bladwijzers wordt navigeren in een document supersimpel.

 

Makkelijke interface

FineReader bevat nu een volwaardige interface voor het prettig werken met PDF's: lezen, bewerken, becommentariëren etc. Met de interface kunt u snel overschakelen naar een modus voor uw huidige taak.

 


EVALUEREN EN BECOMMENTARIËREN


Markeer- en tekenfuncties

Markeer tekst met functies voor ‘Aantekening’, ‘Doorhalen’, ‘Onderstrepen’ en ‘Markeren’. Gebruik tekenfuncties in de vorm van lijnen, pijlen en vormen bij het geven van feedback over grote gebieden (bijv. op –tekeningen).

Samenwerken met collega's

Met FineReader levert u makkelijk feedback op opmerkingen, sorteert u opmerkingen op auteur, datum of status, en stelt u een status in om discussies te volgen. Daarbij kunnen eenvoudig stempels worden toegevoegd om een goedkeuringsstatus aan te geven.


BEVEILIGEN EN DELEN


Gevoelige informatie redigeren

Verwijder gevoelige informatie zoals persoonlijke gegevens, bankrekeningnummers etc. uit de tekst van een PDF of metadata voordat u hem verzendt of online zet. Door het doorzoeken en ‘Redacties teoepassen’ kunt u automatisch gevoelige informatie uit een heel document verwijderen.

Verborgen informatie verwijderen

Verwijder met één klik verborgen informatie. Met FineReader verwijdert u simpel alle metadata, tekstlagen, opmerkingen, bijgevoegde bestanden, bladwijzers etc. – om te voorkomen dat u gevoelige informatie deelt.

Toegang beheren

Bewaak de toegang tot PDF-inhoud met wachtwoordcontrole op verschillende niveaus waarmee u het openen, afdrukken, bewerken of benaderen van informatie binnen een PDF kunt beperken.

Digitaal ondertekenen

Onderteken uw documenten met een digitale handtekening om de authenticiteit en integriteit van het document te beschermen. U kunt ook een afbeelding aan uw handtekening toevoegen – bijvoorbeeld een scan van uw handgeschreven handtekening.


PDF's VAN BESTANDEN UIT ELKE BRON MAKEN


Elke file als brondocument gebruiken

Met FineReader kunt u van vrijwel elk bestandstype een PDF maken: scans, afbeeldingen, Microsoft® Office-documenten andere bestandsformaten. Met FineReader kunt u een document naar PDF scannen en het direct openen om verder te bewerken. Met FineReader gemaakte PDF's zijn volledig compatibel met elke andere PDF-lezer.

Creëer PDF-documenten die voldoen aan de industrienormen

Met FineReader kunt u PDF-documenten creëren die voldoen aan de industrienormen en de PDF ISO-specificaties of een subset ervan. Subsets die worden ondersteund door FineReader zijn PDF/A (1-3) voor archiveringsdoeleinden en PDF/UA voor universele toegankelijkheid van de informatie die erin is opgenomen.

Meerdere documenten tot één PDF combineren

Maak één PDF van meerdere documenten in verschillende bestandsformaten, of maak een nieuwe PDF door extractie van bestaande PDF-documenten en die in één document te combineren.

Zie andere functies: